Om oss

Størst i Norden på tilskudd for hunder.

Vi på Norsk Dyrehelse tilbyr svenskeproduserte kosttilskudd av høyeste kvalitet. Vår høye standard gjennomsyrer hele produksjonsprosessen, og produktene våre lages på en fabrikk godkjent for menneskelig produksjon. Å finne veien gjennom kosttilskuddsjungelen er ikke alltid enkelt. Derfor er vi alltid her for å hjelpe deg med råd angående din hunds behov. Vi forstår at din hund er unik, og vi tror ikke på én universell metode for alle hunder. Med vår omfattende erfaring og resultater fra hundretusener av firbente venner, hjelper vi deg med å finne det som passer din hund!

Bli kjent med oss!

Kontakt oss

Hvordan alt begynte…

Vi hadde tidligere jobbet med kosttilskudd for mennesker og samtidig trent hunder på elitnivå. Men noe manglet: kvalitetsrik kosttilskudd med virkelig høye andeler aktive stoffer til rimelige priser, som kunne gavne våre egne hunder.

Så i 2009 tok vi saken i egne hender og skapte Norsk Dyrehelse. Hvorfor? Fordi vi var lei av kompromisser, halvhjertede løfter og tomme produkter. Vi ønsket resultater som var ekte og samtidig omsorg som var oppriktig. Denne frustrasjonen ble drivstoff for forandring.

I dag er vi størst i Norden på tilskudd for hunder og kan stolt si at vi er ikke bare en del av markedet - vi har vært med og formet det.