Julegave til hunden din

Julegave til hunden din

Tips til julegaver til hunden din

! Hva tenker du å gi hunden din i julegave? Her er 5 forskjellige ideer til julegaver til hunden din som kan spre glede.

Hundeteppe

Et varmt hundeteppe er en perfekt gave når det begynner å bli kaldt ute. For hunder som har kort pels eller lett fryser, kan et hundeteppe være en ekstra god julegave. Hunden viser at den fryser ved å krølle seg sammen for å holde varmen, løfte potene fra bakken eller riste, akkurat som mennesker gjør når de fryser. Non-stop har varme tepper for hele vinteren!

Tilskudd

Start det nye året med naturlige og svenskproduserte tilskudd som fremmer et sunt, bevegelig og aktivt liv! Tilskudd fremmer hundens livskvalitet. Norsk Dyrehelse har et bredt utvalg av tilskudd for pels, hud, mage, munnhelse, ledd, bevegelighet og energi & restitusjon. Alle tilskuddene hunden din trenger finner du i kategoriene Generell helse, Ledd & Bevegelighet og Energi & Restitusjon.

En koselig hundeseng

Alle hunder liker å kose seg i noe mykt og lunt. En koselig og myk hundeseng skaper et trygt hvilested for hunden din. DenjoDogs har flere koselige senger for alle forskjellige raser og størrelser.

Behagelige halsbånd og lette bånd

Et komfortabelt halsbånd eller et solid sele er alfa og omega for en hyggelig spasertur. La hunden din oppgradere sitt halsbånd til et stilig, slitesterkt og behagelig halsbånd eller sele. Non-stop Dogwear har flere ulike halsbånd, seler og bånd.

Gode tyggebein

Alle hunder liker å tygge på noe godt! Gode tyggebein eller hundegodteri som er naturlige og håndlagde kan være en luksuriøs godbit på julaften for hunden din. RAUH! tørkes etter tradisjonelle metoder uten bruk av kunstige farger eller tilsetningsstoffer under produksjonen. Det finnes både tyggebein og hundegodteri. WHIMZEES har tyggebein som er naturlige, uten kunstige ingredienser, fargestoffer, smaksstoffer, konserveringsmidler, genmodifiserte organismer, gluten eller kjøtt. De har også høyt fiberinnhold og lavt kalori- og sukkerinnhold. Perfekt godbit som fremmer god munnhelse.